Riisi-papu-jauhelihavuoka
Valion reseptikirjastosta löytyi herkullinen Riisi-papu-jauhelihavuoka, jossa on papuina käytetty mustia papuja.
Raaka-aineet:
400 g naudan jauhelihaa
2 rkl fajita-mausteseosta
1 - 2 tomaattia
2½ dl pitkäjyväistä riisiä
1 tlk (285/170 g) mustapapuja (kypsiä)
200 g pakastemaissia
150 g Valio TexMex juustoraastetta
5 dl kanalientä
kevätsipulin varsia tai ruohosipulia
Valmistusohje:
Raaka-aineet:
400 g naudan jauhelihaa
2 rkl fajita-mausteseosta
1 - 2 tomaattia
2½ dl pitkäjyväistä riisiä
1 tlk (285/170 g) mustapapuja (kypsiä)
200 g pakastemaissia
150 g Valio TexMex juustoraastetta
5 dl kanalientä
kevätsipulin varsia tai ruohosipulia
Valmistusohje:
- Ruskista jauheliha pannulla. Mausta fajita-mausteseoksella. Kuutioi tomaatit.
- Sekoita kaikki ainekset kevätsipulin varsia lukuunottamatta voidellussa uunivuoassa. Riisi raakana, pavut valutettuina ja maissi jäisenä.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 45 min.
- Ripottele kypsän vuoan pinnalle hienonnettua kevätsipulia.
- Tarjoa heti arkiruokana.
Kommentit
Lähetä kommentti
Jätä kommenttisi tähän. Kiitos. =)