Riisi-papu-jauhelihavuoka

Valion reseptikirjastosta löytyi herkullinen Riisi-papu-jauhelihavuoka, jossa on papuina käytetty mustia papuja.

Raaka-aineet:

400 g  naudan jauhelihaa
2  rkl  fajita-mausteseosta
1 - 2    tomaattia
 dl  pitkäjyväistä riisiä
1 tlk  (285/170 g) mustapapuja (kypsiä)
200 g  pakastemaissia
150 g  Valio TexMex juustoraastetta
5 dl    kanalientä
kevätsipulin varsia tai ruohosipulia


Valmistusohje:
  • Ruskista jauheliha pannulla. Mausta fajita-mausteseoksella. Kuutioi tomaatit.
  • Sekoita kaikki ainekset kevätsipulin varsia lukuunottamatta voidellussa uunivuoassa. Riisi raakana, pavut valutettuina ja maissi jäisenä.
  • Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 45 min.
  • Ripottele kypsän vuoan pinnalle hienonnettua kevätsipulia.
  • Tarjoa heti arkiruokana.

Kommentit