Tulossa Cosa Cup 12.8.2017


Jippii! Eka Cosa Cup on kohta totta. Sellainen järjestetään tulevana lauantaina 12.8.2017 klo 13-16 Koivunnokan ulkoilualueella Lempäälässä. Ilmoittautuminen klo 12:30 alkaen.

Osallistumismaksu on 2 € ja sillä pääsee kaikkiin luokkiin (huom. pienimmän luokan ikäraja!). Lisäksi on tarjolla myyntipaikkoja 1 € hintaan. Mikäli et omista vielä omaa hevosta, voi hevosen vuokrata järjestäjätalleilta hintaan 1€.

Myös myyntiin on tulossa hevosia tarvikkeineen sekä CottonCandylta että Salamasankarilta, joten omankin pollen voi lunastaa halutessaan kisapaikalta.

Koska kisat ovat kht CottonCandyn, kht Merin ja kht Salamasankarin ekat kaikille avoimet kisat, on luokkia näissä kisoissa vain kolme. Piti olla alunperin neljä, mutta maastoesteiden raahaus kisapaikalle koitui tällä kertaa mahdottomaksi. Laitetaan seuraavaan sitten enempi jos siltä tuntuu.

Meillä on kolme luokkaa:
0-20cm (aika) alle 7-vuotiaat 
30-50cm (aika)
60-75cm (aika)

Näistä tuo ensimmäinen on tarkoitettu kaikkein pienimmille ja loput ovat kaikille avoimia. Kaikkiin luokkiin otetaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta osallistujaa.

Ilmoittautua voi Instagramissa @kht_cottoncandy- ja @kht.salamasankari -tileissä olevien ilmoitusten kautta tai paikanpäällä klo 12:30 alkaen! Ilmoittautumiseen tarvitaan seuraavat tiedot:

Nimi: Etunimi Sukunimi
Hevonen: Hevosen nimi
Luokka/luokat: esim. 30-50cm ja 60-75cm

Tilaisuudessa on myös pieni buffetti, josta saa mehua ja kahvia/teetä/kaakaota sekä karkkia, popparia ja leipomuksia. Myynnissä on myös makkaraa, jota voi käristää laavulla.

Tervetuloa siis Lempäälään Koivunnokan (Koivunkärjentie, 37550 Lempäälä) ulkoilualueelle kisaamaan tai vain katselemaan ja nauttimaan buffetin antimista!  

Tuotot menevät järjestäjätallien kehitykseen ja mahdollisten uusien kisojen järjestämiseen tulevaisuudessa! 

Kommentit