Uusia keppipolleja!Salamasankarin Brownie
Menneinä viikkoina sopivina sadepäivinä olen askarrellut muutamia heppoja. Osa jää omaan talliin mutta osalle etsitään uudet kodit.

Omaan talliin jää meidän viikonloppuvahvistuksen ensimmäinen ikioma keppiheppa, ruskeasta velboasta valmistettu Salamasankarin Brownie. Tämä polle on isompaa kokoa mitä olen tehnyt ja käy kokonsa puolesta kivasti hoitamiseen, rentouttaviin maastolenkkeihin ja kouluratsastukseen. Esteitäkin se tykkää hypätä, mutta rotevan kokonsa vuoksi se saattaa olla hieman 
kömpelömpi kuin pienempi serkkunsa Salamasankarin Rusina.

  
Viime viikon aikana on syntynyt myös kolme pienempää keppihevosta (n. kokoa A4), joista toivotaan varsinaisia estehirmuja. Vilkkaat kolmoset Salamasankarin RusinaMustangi ja Sokeripala ovat varsin vekkuleita nuoria hevosia. Ilkikurisen kuoren alla jokaiselta löytyy kuitenkin lämmin ja ihmisrakas sydän sekä halu toteuttaa ratsastajansa pienimmätkin toiveet. Mitä korkeampi este, sen enempi mennään korvat hörössä sitä kohden. Nämä kolmoset etsivät omia kotejaan. Jos haluat jonkun heistä ratsuksesi, laita minulle sähköpostia (outirask3@gmail.com). 

Kolmoset Salamansankarin Sokeripala (vas.), Rusina ja Mustangi. Etsivät kotia.Salamasankarin Sateenkaari
Tein myös ystäväni tyttärelle tämän väritoiveiden mukaisen keppihevosen, joka sai viralliseksi nimekseen Salamasankarin Sateenkaari. Tämän kankaan kuviossa on vaan jotain vastustamattoman ihanaa. Taidan kipaista lähikangaskauppaan hakemaan tätä kangasta lisää kotivarastoihin ennen kun pääsee loppumaan.

Mukavia keppihevosteluretkiä teille kaikille! =)
Kommentit